Vakkundig leidinggeven bestaat uit meer dan het geven van opdrachten en erop toezien dat deze naar behoren worden uitgevoerd. Een beetje leidinggevende is een goed begeleider en een goed luisteraar. Iemand die in staat is zodanig te coachen dat de ander zijn taak volstrekt zelfstandig uit kan voeren. Wij bieden een breed scala aan opleidingen aan op het gebied van leidinggeven.
Goed coachen blijkt vaak lastiger dan gedacht. Naast een goed luisteraar zijn, moet je ook nog helder en duidelijk kunnen uitleggen. Je moet snel een goed contact kunnen leggen en tegelijkertijd voldoende autoriteit uitstralen zodat de ander daadwerkelijk jouw advies gaat opvolgen. Om medewerkers goed te kunnen coachen, heb je daarom allereerst inzicht nodig in de wijze waarop informatie wordt overgedragen.

Trainingen leidinggeven

En dat inzicht, dat is nu juist het uitgangspunt van de training leidinggeven van Tropad. In teamverband leren de trainers van Tropad je alles over de wijze waarop communicatie plaatsvind. Na onze training heb je meer inzicht in hoe communicatie plaatsvindt, de wijze waarop je iemand kunt overtuigen en ondersteunen en hoe je eigenlijk een goed coaching traject opzet. Uiteraard is het ook mogelijk om op individueel niveau een training te volgen op het gebied van leidinggeven.

Interesse?

Er staan op dit moment nog geen trainingen gepland. Hieronder kun je aangeven dat je belangstelling hebt. Op basis van het aantal belangstellenden kunnen we gaan inplannen. We informeren je, zodra we deze training gaan organiseren.