Organisatieadvies

Je hebt een probleem waar je met je mensen niet uitkomt. Een team komt niet tot resultaten, of de sfeer op de werkvloer is verziekt. Het ziekteverzuim loopt op en medewerkers zijn niet tevreden.
Een adviseur 'van buiten' kan helpen, inzicht te krijgen in oorzaken en oplossingen. De onafhankelijke adviseurs van Tropad bieden je organisatie net iets meer, door onze jarenlange ervaring in het aanjagen en begeleiden van veranderingsprocessen.

De Tropad methode: bewezen effectief!

Eigenaar Roelof van Zanden combineerde zijn ervaringen bij een breed scala organisaties tot de Tropad Methode, die aan de basis staat van duurzame en kwalitatieve veranderingen. Werkrelaties en persoonlijke kwaliteiten zijn hiervoor de belangrijkste grondstoffen. Hieruit slijpen we de sleutel tot succes.

Diversiteit als kernkracht

Hoe? Door te werken vanuit het besef dat mensen de organisatie maken. Alleen zij kunnen beweging in gang zetten! We zijn allemaal uit ander hout gesneden en ieders talenten, ambities en onzekerheden hebben invloed op houding, gedrag en prestaties. Door die verschillen te erkennen en ermee te werken, ontstaat ruimte voor ontwikkeling en gaat nieuwe energie stromen. Zo krijgt diversiteit binnen de organisatie de ruimte die het nodig heeft om als kernkracht te kunnen functioneren.

Stappen naar succes

Voor elke organisatie zien de stappen naar succes er weer anders uit. Soms gaat het om het ontwikkelen van een heldere visie. Soms om het mobileseren van energie, talenten te ontwikkelen en de vaardigheden beter in te zetten.

We starten met het verkrijgen van een goed beeld van datgene wat maakt dat de situatie in de organisatie nog niet is gerealiseerd. Dit is de basis en het gezamenlijke vertrekpunt.
We stellen onze rol met je vast. Deze moet effectief, efficient en zo snel mogelijk weer overbodig zijn.
Vanuit die rol bieden we oplossingen die werken voor de lange termijn. Wij zorgen dat doelen, mensen, middelen en processen op elkaar afgestemd worden, zodat de uitvoering de strategie ondersteunt.

We helpen professionals vooruit! Vaak in de rol van adviseur, begeleider of coach van veranderingstrajecten. Of het nu gaat om het managers, medewerkers of de organisatie als geheel. Wij helpen de Individuele professionals verder te ontwikkelen.

De eerste stap die we voor dit maatwerk kunnen zetten is een vrijblijvend intakegesprek. Neem hiervoor gerust contact op.

Coaching

Wij coachen jou in een intensief proces om jouw persoonlijke doelen te bereiken. Of dat nu is op je huidige werkplek of dat je gaat voor een compleet nieuwe uitdaging.

Lees meer


Training

Tropad biedt een ruime verscheidenheid aan trainingen. Zowel individueel als in teamverband brengen de trainers van Tropad je naar een hoger niveau. Wij geven jou de benodigde theoretische bagage en samen passen we die in een praktische setting toe.

Lees meer