Individuele coaching


Stel: je zit vast in je huidige (werk)situatie. Je bent minder gemotiveerd of haalt niet de resultaten die je zou willen. Je weet niet waar het aan ligt, je kunt de vinger er niet op leggen. Of je weet het wel maar je weet niet wat je eraan kunt doen. Tropad helpt jou de vicieuze cirkel waarin je vastzit te doorbreken. Daarmee creëren we ruimte zodat jij kunt nadenken over mogelijkheden die niet alleen je probleem kunnen oplossen maar je ook anders naar je toekomst laten kijken. En levert dit je nieuwe energie waarmee je anders verder kunt.

Op individuele basis gaat een van de trainers van Tropad met jou aan de slag. Allereerst voeren we gesprekken: wie ben jij, wat wil je, wat zijn jouw verwachtingen van je coach? Samen stellen we je persoonlijke doelen vast en bepalen we hoe we die gaan bereiken. Geheel op maat gesneden, toegespitst op jouw unieke situatie.
Misschien is een nieuwe uitdaging binnen je eigen werkplek wel de oplossing. Of een betere combinatie van werk en privé . Het kan ook zijn dat je anders om wilt leren gaan met bepaalde elementen in je leven, die nu vooral energie kosten. Het kan zijn dat je nadenkt over een carrière-switch. Dat wil niet altijd zeggen dat je ook meteen van baan moet wisselen.
Samen onderzoeken we waar jij naartoe wilt en hoe je dit kunt bereiken.

Begeleiding


Binnen een vooraf gestelde periode voert jouw coach meerdere gesprekken met je. Samen bespreek je jouw vooruitgang. Het is een intensief proces waar je samen doorheen gaat. Met als doel dat je uiteindelijk met hernieuwde ambitie en energie aan het roer van je leven staat.