Wanneer je het gevoel hebt dat je op individuele basis of als team vastloopt, kan Tropad van dienst zijn. Je hebt het gevoel dat je gestrand bent in je persoonlijke ontwikkeling en weet niet zo goed meer welke kant je uit wilt. Of de teamprestaties hollen ineens achteruit waardoor de ontwikkeling van het team waarin je werkzaam bent, stagneert.

Individuele of teamcoach

Tropad brengt je graag tot nieuwe inzichten. Door een individueel coachingtraject aan te bieden. Geheel op jouw persoonlijke situatie toegespitst zodat jouw persoonlijke doelen kunnen worden geduid en behaald. Maar ook als team. In dat geval wordt een van de Tropad trainers ingezet als teamcoach om knellende patronen die de teamontwikkeling in de weg staan te doorbreken.

Training

Tropad biedt een ruime verscheidenheid aan trainingen. Zowel individueel als in teamverband brengen de trainers van Tropad je naar een hoger niveau. Wij geven jou de benodigde theoretische bagage en samen passen we die in een praktische setting toe.

Lees meer


Organisatieadvies

Zorgen voor de beste match tussen uw mensen en uw organisatie. Dat is waar Tropad graag aan bijdraagt, vanuit jarenlange ervaring in het aanjagen, maar ook begeleiden van veranderingsprocessen.

Lees meer