Wie is Tropad?

Professioneel, dynamisch en betrokken. Dat zijn de sterke kanten van de trainers van Tropad. En dat zijn de eigenschappen die we inzetten om jou nét een stapje verder te brengen dan je verwacht van een training of coachingtraject. Wij adviseren, trainen en begeleiden professionals en teams. Onder onze hoede werk jij aan je persoonlijke vaardigheden op drie belangrijke terreinen:  de technieken, de doelen die je wilt bereiken en jouw unieke persoonlijkheid. 
Ons uitgangspunt: mensen maken een organisatie.  Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen leerbehoeften. Tropad speelt daarop in. Wij passen ons trainingsprogramma aan jouw behoeften aan, daarbij rekening houdend met de specifieke context.

Maatwerk, dat is ons sterkte punt

Effectief communiceren en samenwerken. Dat wil iedere organisatie wel. Het menselijke aspect daarvan maakt het soms ingewikkelder dan nodig. Bij Tropad richten we ons op het effectief omgaan met die menselijke factor. Wij richten ons op de interactie en communicatie tussen mensen om zo knellende patronen en vaste structuren te analyseren en te doorbreken. Daarmee creëren we een beweging waarbij we gebruikmaken van die menselijke passie. Onze trainers doen dit door aandacht te schenken aan de theoretische achtergrond maar we werken ook vooral met praktische oefeningen. Op een speelse manier worden zo theorie en praktijk aan elkaar gekoppeld.
Daardoor heb je na de training allerlei tools en technieken op zak waardoor je in staat bent het beste uit jezelf en/of anderen te halen.

Onderstroom

“Werken met de onderstroom”. Een terugkerende term in onze trainingen. Organisatieadviseur, trainer en oprichter van Tropad Roelof van Zanden heeft zich gerealiseerd dat de gevoelens die onder het oppervlak aanwezig zijn, een grote invloed hebben op de dagelijkse omgang die mensen met elkaar hebben. Ieder mens heeft zo zijn eigen manier van doen en een mening over hoe het zou moeten. In zowel positieve als negatieve zin. Het beïnvloeden en bespreekbaar maken van deze set van ongeschreven regels is een terugkerende term binnen de trainingen en het coaching traject. Daardoor kun je de onderstroom inzetten om jouw organisatiedoelen te realiseren.