Coaching

Wanneer je het gevoel hebt dat je op individuele basis of als team vastloopt, kan Tropad van dienst zijn. Je hebt het gevoel dat je gestrand bent in je persoonlijke ontwikkeling en weet niet zo goed meer welke kant je uit wilt. Of de teamprestaties hollen ineens achteruit waardoor de ontwikkeling van het team waarin je werkzaam bent stagneert.

Lees meer

Training

Tropad biedt een ruime verscheidenheid aan trainingen. Zowel individueel als in teamverband brengen de trainers van Tropad je naar een hoger niveau. Wij geven jou de benodigde theoretische bagage en samen passen we die in een praktische setting toe.

Lees meer

Organisatieadvies

Zorgen voor de beste match tussen je mensen en je organisatie. Dat is waar Tropad graag aan bijdraagt, vanuit jarenlange ervaring in het aanjagen, maar ook begeleiden van veranderingsprocessen.

Lees meer
  • Kan helder verband leggen tussen concepten en de uitvoering naar praktijk. Persoonlijke aandacht geven en timing daarbinnen.
  • Sterk in observeren, vragen, aanvullen, ‘ondersteunen bij anderen’.
  • Ik vond het echt een leuke training waarin ik de mogelijkheid had om veel van mezelf te kunnen ontdekken in relatie met ander mensen. Ik ben gewone mensen interessanter gaan vinden (een beetje gek voor een adviseur die veel met mensen te maken heeft).
  • Een interessante cursus waar zowel zakelijk als privé veel uit te halen is.


Roelof van Zanden
Organisatieadviseur en trainer