Van nee of ja maar naar Ja, graag!

Heb je de afgelopen jaren veel tijd geïnvesteerd in het opdoen van kennis, maar merk je dat het niet altijd lukt om anderen te overtuigen van je adviezen en briljante ideeën?

Ik help je graag met het verbeteren van je gespreks- en adviesvaardigheden, zodat je meer invloed hebt op de uitkomst van jouw gesprekken. Of dat nu gesprekken zijn met klanten, je manager of met de medewerkers in je team.

Geldt één van de onderstaande punten voor jou?

  • Ben je een ambitieuze professional met veel kennis en wil je deze kennis omzetten naar waarde?
  • Wil je dat klanten, je leidinggevende of je medewerkers vaker “Ja, graag!” zeggen tegen jouw voorstellen, maar vraag je je af hoe je gesprekken succesvol kunt beïnvloeden en afronden?
  • Geef je leiding aan een team (of zou je dat graag willen), maar weet je niet hoe je met een team de hoogste resultaten bereikt?
  • Begeleid je groepen en wil je de groepsdynamiek beter gebruiken?

Ik geef je graag ideeën over hoe je dit kunt bereiken. Door mijn achtergrond en mijn werk met professionals en teams, heb ik allerlei inzichten gekregen hoe je dingen bij een ander gedaan krijgt zonder te manipuleren. Ik houd me al sinds 1991 bezig met effectief communiceren en samenwerken. Ik heb honderden professionals geholpen met het verbeteren van hun gespreks- en adviesvaardigheden en meerdere teams gecoacht om beteren resultaten te behalen.
Het is een edele kunst om dingen gedaan te krijgen bij een ander.
– Roelof van Zanden –
Geef je op voor een telefoongesprek met mij. In dit 30-minutengesprek leer je:

  • hoe je je kennis en ideeën zo presenteert, dat je gesprekspartner graag instemt met jouw voorstel;
  • welke obstakels je moet overwinnen om jezelf als professional/expert te presenteren;
  • hoe je de sfeer in je team verbetert, waardoor het team beter gaat presteren.

Dit gesprek is geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden. Ik ga zorgvuldig om met mijn tijd en maak daarom een selectie van de aanmeldingen. Ik ga graag met je in gesprek als ik het idee heb dat ik je echt kan helpen.

Meld je nu aan voor dit gesprek

Wil je graag met mij in gesprek? Vul dan je gegevens en onderstaande vragen in. Je ontvangt binnen twee werkdagen een reactie.